JellyPages.com

Thursday, 24 November 2011

Guys ? Boys ? Men ?

heyy pretty and handsome . 
ehemm ehemmm . aku ade gambar dgn budak budak yg aku sayang selaen dari family and my friends .
HAHA . semua nyee handsome . handsome kehh ? handsome lahh kott . sebab tuhh ramai yg amek deaorangg dari aku .
I`m still remember them . cehhhh . speaking pulakkk . lantak aa -'-, 
tak twu lahh nak cakap ape kannn . aku twuu deaorang daa lupe kat aku .
ohhhh . don`t worry . I`m okayy . aziey sedar aziey sape .
aziey bukan lahh orang yg layak nak duduk dlm hati kauorangg kannn .

Harith Murshidi
Taken By Nur Aliah

Azuan Aliff
Budak Bola SMKSR

Haziq Syakir
Budak Aspura dan Softball

sorry kalau terase kayy but aziey sedih kauorang buad aziey mcm tunggul .
But I know who I am .
Kbaiiii . Assalamualaikum :)

Sunday, 20 November 2011

Rindu ! Rinduu ! Rinduuuu

RINDU kat kauorang lahhhhhh . RINDU sangatsangat ! sumpah RINDU lahhhhhhh . nak twuuu takkk aku RINDU kat sape . niee lahh budak budak yg aku RINDU tuhhh ! ehhhhh . nak cakap nieeee . aku sayang kauoranggg tw . jangan tinggalkan aku eaaaa . aku segan nak cakap depan kauoranggg . thats why lahhh tulis jehh kat belogg nieee .  SAYANG KAUORANG KETADKETAD <3

niee lahh my SAYANG .
jangan amek mereka dr saye kayyyy .
sape amek saye bunuh !
*amaran keras 

Thursday, 17 November 2011

cemburu ?

heyy kawan kawan ! SUMPAH aku jeles kat budak niee . ntah kenape aku tak suka bile tgok dea dgn mebe mebe aku . SUMPAH . aku jeles . ntah lahh . kenape aku jeles sgt ponn aku tak twuuuu . tp aku memang jeles kat dea . bg aku dea mcm nak rampas membe membe aku . aargghhhhhhh ! tak twuu cmne nak ckp lg . tp aku memang jeles . benci ! benci ! benci ! sory gurls kalau aku buad kauorangg terase kayy . aku juz nak kauorang tao yg aku syg giler giler . nak mati kat kauorangg kayyy . love you <3 muahhhhhhhhhhhh ! Kbaiiiii . assalamualaikum :'(

Wednesday, 16 November 2011

One In A Miliion :)


heyy heyy awak sume ! aku sukee video niee . suke giler doeeeeee :) aku suke lgu nyee and rentak dea dance . sumpah semad lahhhhh ^__^ aku sanggup dengar lagu niee berpuluh puluh kali just sebab nak hafal liriknye jehhh . HAHA . sengal kann . aarghhh ! pedulik ape aku . diri aku . ape kau kesah kannn ? bole lahh see see and jenguk jenguk video tuhhh . HAHA . tp kalau bg kau aku merepek . kau bolee blahhh . aku tak perlukan orang mcm kau dlm hidup aku . AHAH . kannnnn daa mencarot . kbaiii :) assalamualaikum .

Tuesday, 15 November 2011

AKU PERAMPAS ?

heyy heyy . daa lame tak update belog yg semmgnyee hodoh niee kannnnnnnn . HAHA . kboringgg -,.-
heyy pretty and handsome . aku perampas keee ? tah laaa . aku tak suke bile org cakap 'SERONOK KEH AMEK BEKAS PAKWE MEMBE SENDIRI' . cm sial lahh . haktuihh ! aku tak rampas kayy . deaorangg daa clash . aku tak amek dea dari sesape ponn lahhh . ByTheWay . aku sedih sebab kau daa delete numbe aku dari contacts fone kau . sedih sgt . ape salah aku ? aku still anggap kite membe lahh weyhhh . kfine . kalau kau tak bolee lupekan dea . aku bole pulangkan dea balek ke pangkuan kau . SUMPAH AKU TAK ADE NIAT NAK AMEK DEA DARI KAU ! tp please aku nak kitee still berkawan . aku twu tuhh susa bg kau dan aku pon taknak pakse . aku sedar aku sape :( niee lahhhh akibatnyee kalau daa amek pakwe membe kannnnnnnnnnn . HAH . niee lahh akibatnyee so tanggung lahh sendiri . ehhh . tp aku nak kau twu parents dan cousins dea lebih suke kau dri aku . kau twu cousins dea cakap ape 'LG CANTEK ****A DARI MAKWE KAU NIEE' kfine . aku sedih bile bace text tuhh . haiihhh ==' kbaiiii . taknak nages . assalamualaikum :)

Tuesday, 1 November 2011

HANDBALL !

my favourite sport . huh . HANDBALL . minat giler siot maen handball nie . tengs for cikgu saiful yg ajar maen bende alah niee . HAHA . tak sagke siot dpt jd budak handball even tak lahh power sangat . perasan jehh :) td tengah online FB . boring lahh . on TWITTER . lg tak tawu nak buad ape . soo . ape lg . bukak youtube . tgok  Bola Baling Sukma 2011 . Melaka VS Kuala Lumpur . pehh . enjoy giler tgok :] Melaka power sehh . kalah kann KL 19-7 . KL jd lauk siot . HAHA . next year daa form 4 . ibu pesan kalau nak maen handball tuhh biar lahh sampai jauh jauh siket . niee peringkat sekolah jehh . ibu . dpt wakil peringkat sekolah pon daa bangge tw . bukan sume org dapat . kann kannnnnnn ? berazam nak maen handball sampai MSSM next year . doakan lahh . berharap sangat dapat maen sampai MSSM mcm Arif Iqbal . impian dari skola rendah sampai skolah mnengah tuhh . tpi sampai skrg tak tercapai toink toink ==` kene lahh berusahe kuat siket . kannnnnn ? HAHA . mintak mintak dapat maen handball sampai MSSM . aminnnn :)) kBaiiiiiii . assalammualaikum .